هیئت محترم کوهنوردی و صعودهای ورزشی
با سلام و احترام
ضمن تشکر از حمایت های شما
چند مورد بود که میخواستیم به گوش شما مسئولان محترم برسانیم
ما روبروی سالن چمران جمع شدیم نه برای شلوغ بازی و نه بزرگ نمایی،جمع شدیم قرار گذاشتیم چون با زحمت بچه های سنگ نورد تازه صاحب خانه شده بودیم(خانه سنگ نوردان)دوست داشتیم آن روز مسئولان هیئت می آمدن و کمی صحبت های زیبا برایمان میکردند بخدا چند ماهی دیگر مرحمی بود،صبر میکردیم و دلخوش میشدیم که شاید به زودی خبر خوبی در راه باشد،اما فقط خبر این به ما رسید که مسئولان محترم اینگونه گفته اند که چه کسی این ها را اینجا راه داده است:rage:؟ بخدا ما فقط سنگ نوردی بلدیم،بلدیم باهم کنار هم ورزش کنیم.
میخواستیم این مطلب را به شما بگوییم که هر رشته ورزشی روی دیگری دارد نه فقط سنگ نوردی،آسیب در تمام ورزش ها می باشد ولی بر خلاف فرموده شما در مورد معلولیت ناشی از سنگ نوردی عرض میکنیم:ایمنی سنگ نوردی در مقایسه با فوتبال ده بار بیشتر است(به گفته محققان اروپا)
به امید اینکه تلاش های شما و ما سنگ نوردان منجر به راهی برای پیشرفت سنگ نوردی شود ما برای شما مسئولان محترم آرزوی موفقیت داریم.
سنگنوردان اصفهان
آشنایی با گزینههای احتمالی وزارت ورزش و جوانان



دلیل تعطیل شدن باشگاه سنگنوردی اصفهان دقیقا چی بوده؟