×
×

بررسی اجمالی شرکت کنندگان جام جهانی 2016 پاریس

  • کد نوشته: 3814
  • ۲۴ شهریور ۱۳۹۵
  • 18 بازدید
  • ۰
  • ژاپن که اخیرا در رنکینگ فدراسیون جهانی سنگنوردی در رشته ی بولدرینگ رتبه ی نخست را بین کشورها با 1964 امتیاز کسب کرده است قطعا حرفهای زیادی برای گفتن دارد و قطعا با بکارگیری ورزشکارانی نخبه توجهات زیادی را به خود جلب خواهد کرد. ژاپنی ها را بایدشرکت کننده ای در نظر گرفت که رویای […]

    بررسی اجمالی شرکت کنندگان جام جهانی 2016 پاریس
  • ژاپن که اخیرا در رنکینگ فدراسیون جهانی سنگنوردی در رشته ی بولدرینگ رتبه ی نخست را بین کشورها با 1964 امتیاز کسب کرده است قطعا حرفهای زیادی برای گفتن دارد و قطعا با بکارگیری ورزشکارانی نخبه توجهات زیادی را به خود جلب خواهد کرد. ژاپنی ها را بایدشرکت کننده ای در نظر گرفت که رویای قهرمانی در اولین دوره ی المپیک سنگنوردی را در سر دارند که خودشان میزبانی آنرا در سال 2020 به عهده دارند. “توموآ نارازاکی” که  در رتبه ی دوم رنکینگ جهانی قرار دارد و مدافع عنوان قهرمانی این رشته در سال 2016 است و ممکن است “کوکورو فوجی” هموطن خود را که در رتبه ی چهارم رنکینگ جهانی قرار دارد به عنوان رقیب در کنار خودش داشته باشد. و نباید از “آکیو نوگوچی” قهرمان قدرمند زنان ژاپن غافل شد که در رتبه ی سوم رنکینگ جهانی زنان قرار دارد، دارنده ی مدال برنز جام جهانی در سال 2014 و همچین مدعی شرکت در تمامی رشته ها همچنان که پیشتر در تمام مواد به میدان آمده است.

    “شوان کاکسکی” قهرمان نامدار بریتانیایی که در رنکینگ زنان همچنان در رتبه ی اول قرار دارد متاسفانه به دلیل مصدومیت و جراحی اخیرش در این رقابتها حاضر نخواهد بود؛ بی شک او از شانسهای قهرمانی در هر رقابتی است که حضور داشته باشد و غایب بزرگ این رقابتها می تواند نام بگیرد.

    “آدام اونداری” افسانه ای کسی که در سال 2014 مسابقات را به یک نمایش یکنفره بدل کرد و تمام صحنه را به دست گرفت و اولین ورزشکاری است که موفق شده در جام جهانی فدراسیون جهانی در یک سال در هر دو رشته ی بولدرینگ و لید قهرمان شود. آدام در حاضر در رنکینگ جهانی در رتبه ی هشتم قرار دارد او احتمالا در این رقابتها خیز بلندی برای جابه جایی رتبه اش خواهد برداشت با توجه به اینکه در رقابت پیشین حضور چشمگیری نداشت و به رتبه ی 22 در رشته ی لید اکتفا کرد احتمالا برای اثبات تواناییهای خود و تجدید خاظرات رقابتهای سال 2014 به میدان خواهد آمد.

    “دامن اسکوفیک” ستاره ی نوظهور سنگنوردی که از کشور اسلونیا در رقابتها شرکت میکند در جام جهانی 2016 شگفتی ساز شد و در حال حاضر رنکینگ یک جهانی مردان متعلق به اوست و مدافع عنوان قهرمانی و جدی ترین رقیب اوندراست.

    “جانجا گارنبرت” کننده ی دیگر اسلونیایی که در رنکینگ جهانی زنان در رشته ی لید در رتبه ی دوم قرار دارد از سال 2014 در رقابتها غایب بوده اما اینبار در کنار هم تیمی و هموطن قدرت خود زوج فوق العاده ای را برای کسب عنوان هم در بخش زنان و هم مردان تشکیل داده اند.

    “جین کیم” کره ای که در حال حاضر در رشته ی لید در رتبه ی یک رنکینگ جهانی قرار دارد همواره شرکت کننده ای قوی و با شانس بالای قهرمانی بوده است و قطعا رقابت او با “آنا ورهوون” شرکت کننده ی بلژیکی دیدنی خواهد بود. آنا در رتبه ی دوم رنکینگ جهانی به شدت در تعقیب جین کیم است.

    “آنوک ژوبرت” شرکت کننده ی فرانسوی که در حاضر در رنکینگ جهانی در رتبه ی یک رشته ی سرعت است با شرکت در هر رقابتی ثابت کرده است که شایسته ی قهرمانی است. در بخش مردان هم حضور “مارسین دنیزنسکی” با چندین قهرمانی متوالی و قرار گرفتن در رتبه ی یک رنکینگ جهانی مردان در رشته ی سرعت هیجان دو چندانی به رقابتهای سرعت خواهد داد. رضا علیپور شرکت کننده ی قدرتمند ایرانی و رتبه ی سوم رنکینگ جهانی رقیب سر سختی برای مارسین و از مدعیان قهرمانی خواهد بود.

    تیم ملی کشورمان هم با ترکیب زیر در این رقابتها شرکت خواهد داشت:

    • الناز رکابی لید و بولدر
    • فرناز اسماعیل زاده سرعت
    • علی برات زاده بولدر
    • رضا علیپور سرعت
    • بهنام خلجی پاراکلایمینگ
    • حسن میرزا حسینی پاراکلایمینگ
    • مهدی پهناور پاراکلایمینگ

    برای تیم ملی اعزامی به این رقابتها آرزوی موفقیت داریم.

     

    نوشته های مشابه

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *