«آرتیمس فرشاد یگانه»، از طراحان باسابقه و شناختهشده کشورمان در حوزه طراحی مسیرهای سنگنوردی، به عنوان سرطراح ماده لید مسابقات سنگنوردی بازیهای آسیایی ناگویا راهی ژاپن شد.
حضور یک طراح ایرانی در جایگاه سرطراح یکی از مواد اصلی رقابتهای سنگنوردی در رویدادی در سطح بازیهای آسیایی، بیانگر تجربه و جایگاه حرفهای وی در عرصه طراحی مسیرهای رقابتی است.
بر اساس ترکیب اعلامشده، تیم طراحی مسیرهای مسابقات شامل طراحانی از ایران، ژاپن و چین است که مسئولیت طراحی و آمادهسازی مسیرهای رقابتها را بر عهده خواهند داشت.
اعضای تیم طراحی عبارتاند از:
- آرتیمس فرشاد یگانه – سرطراح (ایران)
- اوکانو – طراح (ژاپن)
- مازیدا – طراح (چین)
- هانگ شو – طراح (چین)
- هارا کنشین – طراح (ژاپن)
حضور «آرتیمس فرشاد یگانه» در این رویداد بینالمللی، فرصتی برای حضور و نقشآفرینی یک طراح ایرانی در یکی از مهمترین رویدادهای چندرشتهای قاره آسیاست.
برای آرتیمس فرشاد یگانه و تمامی اعضای تیم طراحی، در برگزاری هرچه موفقتر رقابتهای سنگنوردی بازیهای آسیایی ناگویا آرزوی موفقیت داریم.






دیدگاهتان را بنویسید