نتایج پایانی جام جهانی چین – چانگ کینگ

نتایج پایانی جام جهانی چین – چانگ کینگ

در روز پایانی رقابتهای جام جهانی چین، مسابقات نیمه نهایی و فینال رشته های بولدرینگ و سرعت برای زنان و مردان انجام شد و نتایج نهایی مسابقات و قهرمانان این دوره مشخص شد. دور بعدی این سری از مسابقات در در روزهای پایانی ماه آوریل (حدود یک هفته ی بعد) در شهر نانجینگ باز هم در رشته های سرعت و بولدر انجام خواهد شد.

از جمله نکات مهم این دوره مسابقات این است که با توجه به سیستم امتیازدهی المپیکی اکثر کشورها برآنند تا شرکت کننده ها در تمامی شاخه ها حضور داشته باشند، جانجا گارنبرت که در فرانسه و جامهای جهانی بعدی در لید شگفتی ساز شده بود این دوره در رقابتهای بولدرینگ هم با کسب مقام و نمایشی خیره کننده خود را از شانس های اصلی رقابت های المپیکی معرفی کرد.

از شاخصه های دیگر رقابتها حضور مقتدر و پررنگ ژاپنی ها و روس ها بود که در هر دو رقابتهای بولدرینگ و سرعت موفق بودند و نمایش خیره کننده ای داشتند.

  • بولدرینگ زنان:

در روز اول رقابتها همانطور که پیشتر به اطلاع رسید زنان سنگنورد در دو گروه با هم به رقابت پرداختند و نهایتا از هر گروه ده نفر به مرحله ی نیمه ی نهایی راه پیدا کردند و در رقابت تناتنگ و نفسگیر نیمه نهایی شش سنگنورد راهی فینال شدند و همانطور که انتظار می رفت جانجا گارنبرت از اسلواکی با اقتدار به مقام نخست این رقابت ها رسید.

از نکات جالب توجه دیگر رقابتهای بولدرینگ زنان این بود که عمده ی سهم قهرمانی بین شرکت کنندگان گروه اول تقسیم شد و شرکا کنندگان گروه دوم نمایشهای ضعیفتری در مراحل بعدی داشتند. در فینال این رقابت ها مدالها و سکوها به ترتیب زیر تقسیم شد:

 

  1.  جانجا گارنبرت – اسلواکی (طلا)

  2. شوآن کاکسی – انگلیس (نقره)

  3. آکیو نوگوچی – ژاپن (برنز)

  4. استاسا گجو – صربستان

  5. آنا استور – اتریش

  6. آلانا ایپ – کانادا

 

  • بولدرینگ مردان:

    در مرحله ی مقدماتی رقابتها حضور پررنگ و پر تعداد ژاپن و روسیه نوید یک فینال قابل پیش بینی را می داد. در محله ی نیمه ی نهایی بولدر مردان شش شرکت کننده از کره، ژاپن، روسیه و فرانسه که سهم ژاپن سه شرکت کننده بود. درفینال مردان نتایج زیر حاصل شد:

  1. جانگ وونگ چون – کره جنوبی (طلا)

  2. توموآ نارازاکی – ژاپن (نقره)

  3. الکسی رابستوف – روسیه (برنز)

  4. کی تا واتابه – ژاپن

  5. کای هارادا – ژاپن

  6. مانوئل کورنو – فرانسه

 

 

  • سرعت مردان:

    در رشته ی سرعت نگاههای زیادی به سمت رضا علیپور قهرمان قدرتمند و نام آشنای کشورمان بود؛ حتی سایت فدراسیون جهانی از او به عنوان شانس اول قهرمانی اسم برده بود و همه منتظر یک نمایش چشم نواز دیگر بودند. اما متاسفانه علیرغم رکورد فوق العاده خوب علیپور در مرحله ی مقدماتی نتوانست به فینال راه پیدا کند و به مقام هفتم این رقابتها اکتفا کرد. این رکورد و این جایگاه قطعا آن چیزی نیست که از علیپور انتظار می رفت او سرسخت ترین شرکت کننده ی جام جهانی فرانسه بود و تنها با بدشانسی مدال طلا را از دست داده بود اما این علیپور کمی با آن رقابتها فاصله گرفته و نیاز به کمک دارد. شاید زمان آن رسیده باشد که فدراسیون توجه بیشتری به قهرمانان داشته باشد و شاید همین لحظات است که نبود یک مربی آشنا به رقابتهای اینچنینی به خوبی حس می شود. شاید وقت آن است که فدراسیون به فکر مربی های بزرگ و نام آشنا برای رقابتهای ورزشی و بین المللی اش باشد. قطعا دانش و توان فردی علیپور تا یکجایی به مدال آوری ختم می شود اما از یک جایی به بعد علیپور یکه و تنها چگونه می تواند در مقابل امکانات و مربی ها و تمرینات و تغذیه و … سایر شرکت کننده ها مقاومت کند؟! شاید وقت آن باشد که حرفهای علیپور شنیده شود به هر روی امیدواریم فرصتی دست بدهد تا در یک گفتگوی مناسب نظرت علیپور را هم بشنویم.

به هر روی رقابتهای سرعت هم برای ایران بدون مدال با نتایج زیر به پایان رسید:

  1. دانیل بولدیرف – اکراین (طلا – 5.90 ثانیه)

  2. استانیسلاو کوکورین – روسیه (نقره – 5.97 ثانیه)

  3. ولادیسلاو دیولین – روسیه (برنز – 6.01 ثانیه)

  4. باسا ماوم – فرانسه (6.12 ثانیه)

  5. الکساندر شیکوف – روسیه (5.92 ثانیه )

  6. لئوناردو گونترو – ایتالیا (6.16 ثانیه)

  7. رضا علیپور – ایران (6.44 ثانیه )

  8. لیبور هروزا – چک (7.80 ثانیه )

 

 

 

رضا علیپور قهرمان جوان، آینده دار و نامدار کشرمان معروف به “یوز ایرانی” و از امیدهای اصلی قهرمانی تمامی رقابتهایی بوده که تا به امروز در آن حضور داشته. به زودی او باید در رقابتهای نانجینگ چین از سری رقابتهای جام جهانی سال 2017 شرکت کند؛ امیدواریم که در آن رقابتها شایستگی های خود را مجددا به نمایش بگذارد و جایگاه خود در رنکینگ جهانی را ارتقا دهد.

 

 

 

 

  • سرعت زنان:

رقابتهاس سرعت چه در رشته ی مردان چه زنان عمدتا تحت تاثیر شرکت کنندگان روس و فرانسوی است در ساحل های اخیر حداقل یک ورزشکار از این دو کشور در بین مقام های اول تا پنجم رقابتها حضور داشته است. رقابتهای چانگ کینگ هم از این قاعده مستثنا نبوده و روسها و فرانسوی ها حضور پررنگی در نیمه نهایی و فینال سرعت زنان داشتند و نهایتان نتایج به ترتیب زیر رقم خورد:

  1. لولیا کاپلینا – روسیه (طلا – 7.82)

  2. آنا تسیگانوا – روسیه (نقره 7.97)

  3. ماریا کراساوینا – روسیه (برنز – 8.17)

  4. آلا مارنچی – اوکراین (8.31)

  5. آنوک ژابرت – فرانسه (8.50)

  6. آنا بروژک – لهستان (10.30)

  7. النا مارکوشوا – روسیه (10.30)

  8. آئورلیا ساریسون – فرانسه (سقوط)

 

 

  • برای مشاهده ی رنکینگ کشورها (اورآل) به این لینک مراجعه نمایید.
  • خلاصه ی نتایج تمام رشته ها را در این لینک ببینید.
  • بررسی و نتایج روز اول رقابتها را در این لینک ببینید.

درباره نویسنده

دیدن این پست ها هم خالی از لطف نیست!

مسابقات ۰ نظر

کسب مدال طلا و برنز جام جهانی معلولین در فرانسه توسط بهنام خلجی و امیر سبزی

قهرمانی معلولین ایران در جام جهانی فرانسه   جام جهانی سنگنوردی در بخش معلولین شب گذشته در بریانکون فرانسه پیگیری شد و دو ورزشکار کشورمان بهنام خلجی و امیر سبزی

اخبار بین المللی ۰ نظر

رضا علیپور، مرد برنزی مسابقات جام جهانی سنگنوردی چین

گزارش حضور ورزشکاران سنگ‌نورد ایران در جام‌های جهانی چین در مسابقات جام‌های جهانی چین که با حضور ۷۹ ورزشکار از ۲۱ کشور در شهرهای «ووجیانگ» و «ژیامن‌» برگزار شد؛ رضا علیپور، میلاد علیپور و احسان

بخشنامه ها ۰ نظر

هفدهمین دوره مسابقات سنگ نوردی قهرمانی کشور انتخابی تیم ملی و اعزام های آزاد

به آگاهی می‌رساند؛ کارگروه مسابقات و لیگ این فدراسیون مطابق با تقویم ورزشی سال جاری و در جهت توسعه و رشد پایدار رشته سنگ‌نوردی و همچنین شناسائی استعدادهای برتر، هفدهمین

۰ نظر

بدون نظر!

شما میتوانید اولین نفر باشید در نظرات این نوشته!

لغو پاسخ