برات زاده :برای مسابقات جهانی آلمان آماده می شوم
لی برات زاده ملی پوش سنگنوردی کشورمان در گفتگو با خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان ؛افزود : مسابقات جهانی سنگنوردی از 22 تا 24 مرداد 95 در مونیخ آلمان برگزار خواهد شد و خود را برای حضور قدرتمندانه در این رقابتها آماده می کنم وبیشتر تمریناتم را در با شگاه پیام تهران انجام می دهم .
وی تصریح کرد :به تازگی از مسابقات جهانی اتریش برگشتم متاسفانه نتوانستم مدالی کسب کنم و از عملکردم در این رقابتها راضی نیستم اما تلاش میکنم در مسابقات بعدی نتایج بهتری به دست آورم همانطور که می دانید اروپا مهد سنگنوردی دنیاست وسطح کیفی مسابقات آن خیلی بالاست.
برات زاده درادامه گفت :در نیشابور به دنیا آمدم واز سال 76 زمانی 11 سال بیشتر نداشتم که وارد سنگنوردی شدم ودر کارنامه فعالیت هایم 4 مدال آسیایی (3مدال طلا و1مدال برنز)و2مدال طلای جهانی (مدال طلای مسابقات سنگنوردی آتش نشانان جهان 2010 کره جنوبی وطلای مسابقات جام جهانی 2016 چین ) را به گردن آویختم .
وی عنوان کرد:مدتی است ساکن تهران هستم واز سال 90 مربیگری این ورزش را انجام می دهم وتجربیاتم را در اختیار شاگردانم قرار می دهم .
برات زاده تاکید کرد:بنده که در بولدرینگ فعال هستم سفرهای زیادی برای انجام مسابقات به کشورها داشتم واز این طریق این بخش سنگنوردی کشورم رابا ثبت رکوردهای بالا ارتقاء می دهم .
وی اضافه کرد:سنگنوردی ایران روبه جلو حرکت می کند ،در بخش سرعت با سنگنوردان دنیا رقابت می کنیم دربولدرینگ هم کارهای خوبی صورت می گیرد اما در سرطناب عقب هستیم.
برات زاده اشاره کرد: در سگنورد قهرمانانی نظیر رضا علی پور و مهدی علی پور وبنده هستیم که در مسابقات جهانی رکورد ایران را ارتقاءمی دهیم وبرای کشورمان افتخار به دست می آوریم .
وی در پایان خاطر نشان کرد:با وجود اینکه در این ورزش مشکل مالی را همیشه احساس می کنم اما به خاطر هدفم وعلاقه ای که به سنگنوردی دارم آنرا ادامه می دهم .
درباره نویسنده
دیدن این پست ها هم خالی از لطف نیست!
نتایج مسابقهی صعودهای ورزشی قهرمانی استان تهران در رشتهی سرطناب ـ آقایان
رقابت انتخابی تیم سرطناب صعودهای ورزشی استان تهران جهت اعزام به مسابقات کشوری روز جمعه مورخ ۹۵/۲/۱۰ در ورزشگاه شهید قیانوری برگزار گردید. در این مسابقه که با حضور مسئولین
نتایج پایانی جام جهانی چین – چانگ کینگ
در روز پایانی رقابتهای جام جهانی چین، مسابقات نیمه نهایی و فینال رشته های بولدرینگ و سرعت برای زنان و مردان انجام شد و نتایج نهایی مسابقات و قهرمانان این
مدال برنز جام جهانی سوئیس بر سینه «محمد رضا صفدریان»
یخنوردان کشورمان در مسابقات جام جهانی در «ساس فی» سوئیس با راهیابی به فینال مواد مختلف، خوش درخشیدند و در نهایت «محمد رضا صفدریان» یک مدال برنز ارزشمند را به
۰ نظر
بدون نظر!
شما میتوانید اولین نفر باشید در نظرات این نوشته!